Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Στη φυλακή ο 31χρονος με το μαύρο τζιπ

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του, ο 31χρονος ιδιοκτήτης ταξί ο οποίος κατηγορείται για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος πολιτών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο κατηγορούμε-νος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο κατηγορούμε-νος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου, έπειτα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης Ν. Κανατάκη και Αν. Αναγνωστάκη, η 16η τακτική ανακρίτρια, η οποία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξέδωσε διάταξη για να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Την εξέταση του 31χρονου θα αναλάβουν ψυχίατρος των φυλακών και ένας ιδιώτης ειδικός, οι οποίοι και θα αποφανθούν για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του 31χρονου.
Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος δεν έδωσε εξηγήσεις στα ερωτήματα της ανακρίτριας σχετικά με τις επιθέσεις, τους κάλυκες που εντοπίστηκαν από την αστυνομία στο σκουρόχρωμο τζιπ και το όπλο, καθώς, όπως φέρεται να υποστήριξε, δεν θυμάται τίποτα.
Από την πλευρά του, ο ψυχίατρος Εμμ. Μυλωνάκης, που παρακολουθούσε τον 31χρονο επί χρόνια, φέρεται να ισχυρίστηκε, καταθέτοντας στην ανακρίτρια, ότι πρόκειται για ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα και ότι «αργά ή γρήγορα ήταν μοιραίο να συνέβαινε κάτι σοβαρό».
Στοιχεία του χαρακτήρα του φαίνονται και από την προανακριτική κατάθεση της συντρόφου του. «Η σχέση μας διατηρείται μέχρι και σήμερα με κάποια διαλείμματα. (...) Προβλήματα αντιμετώπιζα με τον χαρακτήρα του. Ηταν περίεργος και κλειστός χαρακτήρας, έδειχνε το ενδιαφέρον του με πολύ πιεστικό τρόπο, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να γίνεται πολύ καταπιεστικός», ανέφερε. Επίσης, κατέθεσε ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη του πιστολιού, αν και κάνει λόγο για φωτογραφία που είχε δει στο κινητό του 31χρονου, στην οποία απεικονίζεται ο κατηγορούμενος να κρατάει ένα όπλο στο χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: