Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δέκα οχτώ νεκροί από τις βροχοπτώσεις στη Βραζιλία


Τουλάχιστον 18 πολίτες , μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στην περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο λόγω των συνεχών ισχυρών βροχοπτώσεων των τελευταίων 24 ωρών, που έχουν προκαλέσει πολλές κατολισθήσεις και πλημμύρες, ανακοινώθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, οι βροχές θα συνεχιστούν και την Παρασκευή όλη την ημέρα, γεγονός που μπορεί να χαλάσει τους εορτασμούς για την έλευση του νέου έτους στην διάσημη παραλία Κοπακαμπάνα όπου αναμενόταν να συγκεντρωθούν τουλάχιστον δύο εκατομμύρια πολίτες για να παρακολουθήσουν τα εορταστικά μουσικά και άλλα προγράμματα.

Στις περιοχές βορείως του Ρίο οι ποταμοί Σαρακούνα, Σαραπουί και Καπιμπέρι πλημμύρισαν με αποτέλεσμα πάνω από 200 άτομα να μείνουν άστεγα αφού τα σπίτια τους βρίσκονται κάτω από τα νερά.

Τα περισσότερα θύματα έχασαν τη ζωή τους από τις κατολισθήσεις της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη κυρίως στις περιοχές Τιγιούκα και Γιακαραπάνγκουα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: