Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Πέντε Καναδοί νεκροί από έκρηξη βόμβας στο Αφγανιστάν


Πέντε Καναδοί -τέσσερις στρατιώτες και ένας δημοσιογράφος- σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στο δρόμο από τον οποίο περνούσε το θωρακισμένο όχημά τους, στην πόλη Κανταχάρ του νοτίου Αφγανιστάν, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της καναδικής αποστολής στο Αφγανιστάν.

Ο Καναδός στρατηγός Μενάρντ δεν ανακοίνωσε τις ταυτότητες των θυμάτων, δεδομένου ότι ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς τους, αλλά η δημόσια τηλεόραση μεταδίδει πως ο δημοσιογράφος που έχασε τη ζωή του είναι ο Μισέλ Λανγκ, της εφημερίδας Calgary Herald, ο οποίος μάλιστα έκανε την πρώτη αποστολή του στο Αφγανιστάν.

"Ο Καναδάς έχασε χθες πέντε πολίτες. Τέσσερις στρατιώτες και ένα δημοσιογράφο, που σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας στη διάρκεια περιπολίας στην πόλη Κανταχάρ, στις 4 το απόγευμα- τοπική ώρα", δήλωσε ο στρατηγός Μεντάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: