Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δολοφονούσαν πνευματικά καθυστερημένους μέσα σε στοές ορυχείων

Mετά εμφανίζονταν ως συγγενείς και έπαιρναν αποζημίωση για το θάνατο
Στη σύλληψη εννέα ατόμων, τα οποία κατηγορούνται για τουλάχιστον εννέα δολοφονίες, προχώρησε η αστυνομία του Σιτσουάν στη νοτιοδυτική Κίνα, σύμφωνα με την οποία, οι δράστες έπαιρναν τα θύματα τους, συνήθως άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, από τις αγροτικές περιοχές του Λέιμπο και τα οδηγούσαν σε μεταλλεία σε όλη την χώρα, όπου τα δολοφονούσαν σε υπόγειες στοές...


Στη συνέχεια, εμφανιζόντουσαν ως συγγενείς των θυμάτων και απατούσαν αποζημίωση από τους ιδιοκτήτες των ορυχείων.

Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, μετέδωσε ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λέιμπο είπε ότι οι δολοφονίες έγιναν σε εννέα επαρχίες χωρίς όμως να διευκρινίσει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Τρεις από τους υπόπτους κατηγορούνται ότι χτύπησαν μέχρις θανάτου έναν πνευματικά ανάπηρο άνθρωπο σε ορυχείο σιδήρου στην νοτιοανατολική επαρχία του Φουτζιάν, πέρυσι τον Απρίλιο ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και σε άλλες επαρχίες.

Σε άλλη περίπτωση που, όπως αναφέρει το Xinhua, έγινε γνωστή μετά τις συλλήψεις, ένας πνευματικά ανάπηρος από το Λέιμπο βρέθηκε νεκρός σε ανθρακωρυχείο Chengui Mining Group, στο Χουμπέι της κεντρικής Κίνας στις 23 Νοεμβρίου, δύο μέρες αφότου είχε αρχίσει να εργάζεται. (troktiko)

Δεν υπάρχουν σχόλια: