Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Τα Μ.Μ.Ε. αναγγέλουν την έναρξη του CLEVERLAND Radio


Μεγάλη προβολή γνωρίζει η αναγγελία για τις δοκιμαστικές εκπομπές του διαδικτυακού  ραδιοφώνου της Cleverland  Το Presspoint της Ναυτεμπορικής έχει προβάλει την είδηση χτες ενώ η σημερινή ΕΞΠΡΕΣ δημοσιεύει ένα μεγάλο ρεπορτάζ. (Κάντε κλικ στο κείμενο για να το διαβάσετε ολόκληρο). Το Cleverland είναι ένα ραδιόφωνο στο internet  που θα ξεχωρίσει δυναμικά αφού στις 6 Ιανουαρίου ξεκινά και τις αθλητικές μεταδόσεις με το ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΑΕΚ. Το ντέρμπι θα ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ σε όλο τον κόσμο, ελεύθερα και χωρίς συνδρομή.


Το ραδιόφωνο της Cleverland θα έχει ουσιαστικές διαφορές μια και το πρωί θα μεταδίδει καλά νέα με ακόμη καλύτερη μουσική, το μεσημέρι ειδήσεις σύντομες και περιεκτικές με την μουσική και πάλι να κυριαρχεί, το απόγευμα νέα και κους- κους από την ελληνική και ξένη show biz και το βράδυ τεχνολογικά νέα για αυτούς που ξέρουν και για όσους θέλουν να μάθουν.

Η μουσική στο Radio Cleverland  θα έχει μια μοναδική ποικιλία που θα ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερους ακροατές ενώ τις μέρες των αγώνων θα υπάρχουν  απευθείας μεταδόσεις και κριτική από γνωστούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.


O σταθμός στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους και παραγωγούς και θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι ο σύγχρονος ακροατής μέσω Internet θέλει να ενημερώνεται σωστά και γρήγορα αλλά και να ακούσει καλή μουσική.

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Αλατάς θα είναι επικεφαλής στο νέο ραδιόφωνο και ο Κώστας Μιχόπουλος αρχισυντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ και υπεύθυνος για τις μεταδόσεις αγώνων. Την τεχνική διεύθυνση έχει η Πωλίνα Παπακώτση.  Η Κατερίνα Τσέλη και η Πωλίνα Παπακώτση θα εκφωνούν τα δελτία ειδήσεων ενώ γνωστοί δημοσιογράφοι θα έχουν τις δικές τους εκπομπές.


Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα θα περιμένουν τους φανατικούς της Cleverland και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Πάρτε μια πρώτη μουσική γεύση από το Radio Cleverland, "σώστε" την διεύθυνση
www.cleverland.gr στα αγαπημένα σας και ετοιμαστείτε για μοναδικές ακροάσεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια: