Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Λαμπερή πρεμιέρα με Hugh και Sarah Jessica

Λαμπερή πρεμιέρα με Hugh και Sarah Jessica
Στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας «Did You Hear About the Morgans?» βρέθηκαν ο Hugh Grant και η Sarah Jessica Parker. Η πρεμιέρα έγινε στη Νέα Υόρκη στο Ziegfeld Theater και οι δύο ηθοποιοί ήταν πιο εντυπωσιακοί από ποτέ. Η πρωταγωνίστρια του Sex and the city επέλεξε ένα total black look, ενώ ο Hugh φορούσε μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο.

Στην υπόθεση της ταινίας, η  Meryl (Sarah Jessica Parker) και ο Paul Morgan (Hugh Grant) είναι το απόλυτα επιτυχημένο ζευγάρι του Μανχάταν, αν και οι σχεδόν αψεγάδιαστες ζωές τους κρύβουν μια μικρή αποτυχία: τον ίδιο τους το γάμο, που σιγά-σιγά διαλύεται. Σύντομα όμως, το ρομαντικό τους δράμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, από τη στιγμή που γίνονται μάρτυρες σε ένα φόνο και μπαίνουν στο στόχαστρο ενός επαγγελματία δολοφόνου. Για την προστασία τους, η ομοσπονδιακή αστυνομία απομακρύνει τους Morgan από τη λατρεμένη τους Νέα Υόρκη και τους εγκαθιστά σε μια μικρή πόλη στο Γουαϊόμινγκ. Μακριά από τα BlackBerry τους και τους έντονους ρυθμούς ζωής, οι Morgan έχουν μια ιδιόρρυθμη ευκαιρία να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Στη σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται ο Mark Laurens που έχει έμπρακτα αποδείξει την εξοικείωσή του με τις ρομαντικές κομεντί αφού ήταν ο σκηνοθέτης του «Δύο Εβδομάδες Προθεσμία» αλλά και του «Music and Lyrics».

Όσο για τους πρωταγωνιστές, ο Mark Laurens δήλωσε: «φυσικά, ο ρόλος είναι γραμμένος για τον Hugh, όσο Sarah Jessica Parker, ποια άλλη θα μπορούσε να υποδυθεί το πρότυπο της σικάτης Νεοϋορκέζας; Είναι πραγματικά ταυτισμένη με τη Νέα Υόρκη, η ιδανική ηθοποιός για το ρόλο».
Η ταινία θα έρθει στην Ελλάδα στις 7 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: