Jude και Sienna ευτυχισμένοι μαζί στα Barbados
Τα στοιχήματα για τον αν αυτή τη φορά η σχέση τους θα κρατήσει, έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως και τα gallop για το αν ήταν σοφή η απόφαση της Sienna να επιστρέψει στον «άπιστο» Jude. Όπως κι αν έχει, πάντως, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του, γεγονός που πιστοποίησαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους από τα Χριστούγεννα, που πέρασαν μαζί στα νησιά Barbados.
Μαζί τους ήταν και τα τρία παιδιά του Jude Law, ο 12χρονος Rafferty, ο 7χρονος Rudy και η 9χρονη Iris, που όπως απέδειξαν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, δεν άργησαν να αποκτήσουν ξανά οικειότητα με την αγαπημένη του μπαμπά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη Sienna έφτασε στα Barbados ανήμερα τα Χριστούγεννα, ενώ ο Jude και τα παιδιά, την αμέσως επόμενη μέρα, καθώς ήθελαν να περάσουν χρόνο και με τη μητέρα των παιδιών, Sadie Frost, στο Λονδίνο.    
Το ζευγάρι έμεινε σε μία βίλλα μπροστά στην παραλία, όπου μάλιστα γιόρτασαν τα 28α γενέθλια της Sienna την Δευτέρα (28 Δεκεβρίου) και τα 37α γενέθλια του Jude την Τρίτη (29 Δεκεμβρίου).
Ο χωρισμός τους, το 2006, οφειλόταν στην απιστία του Jude με τη νταντά των παιδιών του, ενώ και οι δύο σταρ, στα 4 χρόνια που μεσολάβησαν, έψαχναν την αληθινή αγάπη. Η Miller έκανε σχέση με τον ηθοποιό Rhys Ifans, τον οποίο και αρραβωνιάστηκε, ενώ ση συνέχεια, προκάλεσε τα media με τη σχέση της με τον παντρεμένο Balthazar Getty. Ο δε Jude Law έγινε πατέρας για τέταρτη φορά τον Σεπτέμβριο, μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο με το μοντέλο Samantha Burke.