Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Θρίλερ με την άγρια σφαγή του 19χρονου!

Την απόλυτη φρίκη έζησαν οι γονείς ενός 19χρονου, όταν μπήκαν στο σπίτι των παιδιών τους στον Πειραιά και αντίκρισαν το πτώμα του παιδιού τους άγρια σφαγμένο πάνω στο κρεβάτι, παντού αίματα και όλα τα αντικείμενα του σπιτιού σπασμένα. Οι τραγικοί γονείς έφτασαν στον Πειραιά από τις Σπέτσες όπου μένουν, τρελοί από αγωνία, γιατί από το βράδυ της Δευτέρας οι δύο γιοι τους δεν απαντούσαν στα επίμονα τηλεφωνήματά τους.

Το έγκλημα ήταν ιδιαίτερα άγριο, καθώς ο άτυχος 19χρονος έφερε πολλές μαχαιριές στη θωρακική χώρα και την καρωτίδα. Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία διαπίστωσε πως εκτός από τα δύο εμφανή θανατηφόρα τραύματα που έφερε στο λαιμό και το θώρακα, είχε πολλά τυφλά τραύματα από μαχαίρι σε όλο του το κορμί.

Από την πρώτη έρευνα που έκαναν οι άντρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής διαπιστώθηκε πως η πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου στην οδό Ολύνθου, στα Καμίνια του Πειραιά, δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ενώ σε όλο το σπίτι υπήρχαν εμφανή ίχνη πάλης. «Πρόκειται για δολοφονική ενέργεια και ο δράστης κινούνταν από ελατήρια μίσους» είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, ο οποίος έκανε τη νεκροψία στο πτώμα του άτυχου νέου.

Στην Ασφάλεια εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έκδηλη είναι η αγωνία των γονιών του 19χρονου για τον 21χρονο γιο τους, ο οποίος διέμενε μαζί με το θύμα και έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ κι ένα 24ωρο. Στην Ασφάλεια πιστεύουν ότι η κατάθεση του 21χρονου είναι αυτή που θα ρίξει φως στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Συγκλονισμένοι από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στη γειτονιά τους ήταν χθες οι κάτοικοι της οδού Ολύνθου, στενοί συγγενείς, αλλά και φίλοι του 19χρονου Γιώργου και του 21χρονου Γιάννη Λυσικάτου, οι οποίοι στο άκουσμα της αποτρόπαιης δολοφονίας έσπευσαν στα Καμίνια για να μάθουν τι είχε συμβεί και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια των δύο αδερφών.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα των δύο παιδιών, που αποχώρησε από το σημείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, υποβασταζόμενη από τον σύζυγό της και στενούς συγγενείς.

«Ο Γιώργος και ο Γιάννης έμεναν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου εδώ και περίπου ένα χρόνο» δήλωσε στην «Espresso» η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, κυρία Βαρβάρα και συμπλήρωσε: «Τελευταία φορά που είδα τον άτυχο Γιώργο ήταν το απόγευμα της Δευτέρας. Την επόμενη μέρα είχε έρθει και μια κοπέλα που τον έψαχνε, αλλά δεν τον είχε βρει. Από τότε και μέχρι σήμερα δεν είδα ούτε αυτόν ούτε τον αδερφό του, που έχει εξαφανιστεί. Ο Γιώργος ήταν ένα χρυσό παιδί που όχι μόνο δεν κάπνιζε, αλλά δεν έπινε ούτε αναψυκτικά. Τελευταία ασχολιόταν με τη γυμναστική και είχα ακούσει πως πήγαινε σε κολυμβητήριο. Δεν μπορώ να εξηγήσω τα κίνητρα της δολοφονίας και της εξαφάνισης, αλλά ούτε και να υποθέσω ποιος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο».

Ανάστατοι και με βουρκωμένα μάτια, ο Αποστόλης, η Βίκυ και ο Κωνσταντίνος, παλιοί συμμαθητές των δυο παιδιών, που ήρθαν στον Πειραιά από τις Σπέτσες, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί και έλεγαν χαρακτηριστικά: «Οι σχέσεις τους ήταν εξαιρετικές. Τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος δεν ήθελε να έρχεται συχνά στις Σπέτσες, ενώ έβγαινε και με μια κοπέλα. Είχε κάνει στροφή στην υγιεινή ζωή και γυμναζόταν συχνά. Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στον Γιώργο και αγωνιούμε για την τύχη του Γιάννη που δεν έχει δώσει σημεία ζωής».  ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: