Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Γνωστή κινηματογραφική παραγωγός σκοτώθηκε σε καταδίωξη



Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστή Αμερικανίδα κινηματογραφική παραγωγός, όταν την χτύπησε αυτοκίνητο που καταδίωκε η Αστυνομία του Μανχάταν.

Η 39χρονη Karen Schmeer βρισκόταν στο Μανχάταν για τα γυρίσματα μίας νέας ταινίας. Στεκόταν στην άκρη του δρόμου όταν το αυτοκίνητο ληστών που καταδιώκονταν από την αστυνομία, ξέφυγε από την πορεία του και την χτύπησε.

Σύμφωνα με τις αρχές οι 3 ληστές, οι οποίοι νωρίτερα είχαν κλέψει ένα φαρμακείο, καταδιώκονταν από την αστυνομία. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης χτύπησαν την Schmeer και πολλά αυτοκίνητα.

Η Schmeer συνεργαστεί στενά με το σκηνοθέτη Errol Morris, σε πολλά ντοκιμαντέρ, ανάμεσά τους και το τιμημένο με όσκαρ –το 2004 - ντοκιμαντέρ «The Fog of War», με θέμα τον πρώην υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ  Ρόμπερτ ΜακΝαμάρα και τον πόλεμο στο Βιετνάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: