Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Τι κοινό έχουν η Έλενα Παπαρίζου και η Καλομοίρα;

Έλενα Παπαρίζου και Καλομοίρα έχουν περισσότερα κοινά στοιχεία που τις ενώνουν από ότι πιστεύατε.

Εκτός από το προφανές ότι είναι και οι δύο τραγουδίστριες, είναι δύο κορίτσια από οικογένειες Ελλήνων ομογενών, με πολύ στενούς δεσμούς με τις οικογένειές τους.

Είναι όμορφες και κάνουν τρελή επιτυχία στην επαγγελματική τους ζωή. Στα ερωτικά τους είναι άκρως σταθερές, καθώς και οι δύο έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τα μέσα με την προσωπική τους ζωή.

Επίσης έχουν περάσει και οι δύο από τη σκηνή της Eurovision και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού η Έλενα μας έφερε την πρωτιά το 2005, ενώ το Καλομοιράκι με το «Secret Combination» κατέλαβε την τρίτη θέση.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Surprise!!! Οι δύο κούκλες έχουν γενέθλια την ίδια μέρα!!! Πότε;;; Σήμερα βέβαια! Οι δύο υδροχοΐνες γεννήθηκαν στις 31 Ιανουαρίου και ετοιμάζονται να τα γιορτάσουν με αγαπημένους ανθρώπους.

Happy birthday λοιπόν κορίτσια!!!

Δείτε ένα βίντεο με τις δύο τραγουδίστριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: