Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Το σπίτι μιας 5μελούς οικογένειας κάηκε χθες το μεσημέρι στο Ελαιοχώρι Μεσσνίας. Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστη αιτία στο εσωτερικό του - και μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε η στέγη, ενώ καταστράφηκε ό,τι υπήρχε μέσα στο σπίτι.
Ο Γιώργος Κουκούτσης και η γυναίκα του Σταμάτα την ώρα που έπιασε η φωτιά είχαν τακτοποιήσει τα ζώα τους, καθώς είναι κτηνοτρόφοι, και δούλευαν στον ημιυπόγειο χώρο του σπιτιού όπου διατηρούν τυροκομείο. Τα παιδιά έλειπαν. Τα δύο μικρότερα ήταν ακόμη στο σχολείο ενώ το μεγαλύτερο σπουδάζει.
Η απόγνωση κυρίευσε το ζευγάρι καθώς αντίκριζε το σπίτι του να καταστρέφεται από το μένος της φωτιάς. Κοντά τους έτρεξαν αμέσως και συγχωριανοί, όταν είδαν από μακριά τις φλόγες. Στο χωριό έφτασαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες που ρίχτηκαν στη μάχη με τη φωτιά, ενώ τα καδρόνια της στέγης έπεφταν τριγύρω τους καθώς έριχναν νερό με τις μάνικες. Παρά τις προσπάθειες όμως, το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να φτάσουν τα πυροσβεστικά
στο χωριό ήταν καθοριστικό. Κάτοικοι σχολίαζαν έπειτα πως αν είχε παραμείνει στο Ελαιοχώρι το μικρό πυροσβεστικό που ήταν σε επιφυλακή το καλοκαίρι, ίσως και να είχε αποφευχθεί αυτή η καταστροφή.
Ωστόσο, όλοι πάλευαν να δώσουν κουράγιο στην οικογένεια - που δυστυχώς δεν έχει άλλο σπίτι
έχει να μείνει, ούτε και πόρους για την επισκευή αυτού που κάηκε.(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Καλαμάτας_.

Δεν υπάρχουν σχόλια: