Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Η τηλεθέαση του «Καφέ με την Ελένη»

Σε ποσοστά που ξεκινούν από 8,4% το πρώτο ημίωρο και φτάνουν μέχρι και 17,7% για το ημίωρο από τις 11.30μμ ως τις 12.00 κυμάνθηκε η χθεσινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η τελευταία πριν την επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο.
Με αυτά τα νούμερα κινήθηκε περίπου στο 15% (δεν υπάρχουν ακριβή καθαρά νούμερα από την AGBλόγω της σαββατιάτικης ημιαργίας), ευρισκόμενη πίσω από το δίδυμο των Καραμέρου – Χαριτάτου (κινήθηκε κοντά στο 18% με εντυπωσιακό ξεκίνημα πάνω από 24% την πρώτη ώρα) αλλά μπροστά από την πεντάδα του «Όμορφου Κόσμου» (που κινήθηκε γύρω στο 14%).

Αυτό πάντως που εντυπωσιάζει είναι η σταθερότητα που δείχνει σε υψηλές επιδόσεις η Πόπη Τσαπανίδου σε αυτήν την ζώνη, αφού κινείται σταθερά πάνω από 15% και στην χθεσινή της ενημερωτική εκπομπή, πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ΝΕΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: