Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Σκληρή κόντρα Μουρατίδη - Θεοφάνους για την... Αλεξίου

Μέχρι και 33,1% έκανε το βράδυ της Παρασκευής το «X-Factor». Ωστόσο αυτό το ποσοστό δεν σημειώθηκε την στιγμή που ο Γιώργος Θεοφάνους απάντησε στην Sony αλλά λίγο αργότερα, όταν ξέσπασε σκληρή κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Νίκο Μουρατίδη.

Η διένεξη ξέσπασε κατά την διάρκεια της κριτικής σε μια παίκτρια και με την αφορμή της αναφοράς του Θεοφάνους για «δίσκο που κάναμε με την Χαρούλα». Ο Μουρατίδης το αμφισβήτησε λέγοντας ότι «τέσσερα τραγούδια έγραψες, όχι όλο τον δίσκο» και η κατάσταση κάπου εκεί ξέφυγε ανάμεσα στους δύο κριτές.

Η εκπομπή είχε σε όλη τη διάρκειά της υψηλή τηλεθέαση και προηγήθηκε του ανταγωνισμού στο prime time. Ξεκίνησε με ποσοστά που πλησίαζαν το 25% την πρώτη της ώρα, ανέβηκε στο 33,1% το τέταρτο 10.30-10.45 και αμέσως μετα έπεσε και πάλι σε ποσοστά κάτω από το 30%.

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα από την κόντρα Θεοφάνους-Μουρατίδη που απέσπασε με βάση την AGB τα περισσότερα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: