Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Γιατί μένουν ακόμα μαζί Μενεγάκη – Λάτσιος

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν από την Παρασκευή ότι χωρίζουν, όμως σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ μένουν ακόμα μαζί, στο ίδιο σπίτι.

Τα σενάρια για αυτό το γεγονός είναι πολλά με πρώτο εκείνο που θέλει ως κύριο λόγο το  ό, τι δεν θέλουν να αναστατώσουν την καθημερινότητα των τριών παιδιών τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάννης Λάτσιος βγήκε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι, έχοντας μαζί του την οικιακή βοηθό Αμίνα και τα τρία παιδιά του. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε, έχοντας μαζί του την αδελφή του, Αγλαϊα, όχι όμως τα παιδιά, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, τα άφησε σε κοντινό σπίτι στα Βόρεια Προάστια, μακριά από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

Δεν είναι λίγοι πάντως εκείνοι που μιλούν ακόμα και  για διαφημιστικό κόλπο, λέγοντας ότι το πιο γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι είχε συνεννοηθεί να πουλήσει την κρίση γάμου από το καλοκαίρι, για να προλάβει το δίδυμο Καρεμέρος-Χαριτάτος.

Υπάρχουν ωστόσο και εκτιμήσεις, ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος μένουν ακόμα στο ίδιο, σε μια προσπάθεια να υπάρξει και πάλι προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: