Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Η Ευγενία Μανωλίδου σχολιάζει το διαζύγιο της Μενεγάκη

Για την Κύπρο αναχώρησε το μεσημέρι η Ευγενία Μανωλίδου, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιαδη, καθώς θα είναι η παρουσιάστρια το βράδυ της Δευτέρας των βραβείων για τους «άνδρες της χρονιάς».

Η παρουσιάστρια, που είχε το Σάββατο τα γενέθλιά της και δέχτηκε ένα ξεχωριστό δώρο από τον άνδρα της,  μίλησε στην κάμερα του Starγια τον Ηλία Ψινάκη και το πως θα ταιριάξει η χημεία τους στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Ωστόσο, για πρώτη φορά μίλησε και για το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη, καθώς της έφερε στο μυαλό όλα όσα πέρασε η ίδια με τον Θεόδωρο Μανωλίδη. «Έχω περάσει και εγώ ένα διαζύγιο πολύ κακό. Είναι ένας, εντός εισαγωγικών, θάνατος, πεθαίνει μια σχέση», λέει χαρακτηριστικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε επίσης: «Πιστεύω ότι πρέπει να  αφήσουμε τους ανθρώπους να το θρηνήσουν, να ηρεμήσουν  και να φύγει απο πάνω τους». Δείτε αναλυτικά της δηλώσεις της στο βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: