Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Η Συνέντευξη Μπακογιάννη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA

Ο. ΤΡΕΜΗ: Να ξεκινήσουμε από αυτό το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα. Είναι βέβαιο ότι έχουμε μια άλλη μορφή τρομοκρατίας, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι΄ αυτό και θα ήθελα να μου πείτε εάν για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, έξι μήνες μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, έχει προσωπικά ευθύνη ο κ. Χρυσοχοΐδης, γιατί βλέπω ότι οι δηλώσεις όλων των αρμοδίων της Νέας Δημοκρατίας λένε ότι "εκείνος ουσιαστικά έσπειρε ανέμους κι επομένως η χώρα θερίζει θύελλες".
Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κυρία Τρέμη μιλάτε με έναν άνθρωπο ο οποίος δίνει αυτή τη μάχη πάρα πολλά χρόνια, νομίζω ότι αυτό θα μου το αναγνωρίσετε κι έχει συνεργαστεί με όλους που είχαν κατά διαστήματα δώσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας.
Ο. ΤΡΕΜΗ: Και με τον κ. Χρυσοχοΐδη από όσο ξέρω κι έχετε εκφραστεί θετικά στο παρελθόν, γι΄ αυτό σας ρωτάω.
Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Και με τον κ. Χρυσοχοΐδη, με τον οποίο συνεργάστηκα τότε όταν υπήρξε η εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη. Εγώ κα Τρέμη δεν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή κάποια κομματική αντιπαράθεση βοηθάει, αυτή τη στιγμή πρέπει να μιλάμε λιγότερο και αυτό θα καλούσα και τον κ. Χρυσοχοΐδη να το κάνει και να δουλέψουμε περισσότερο.
Ο. ΤΡΕΜΗ: Το λέτε και προς την πλευρά των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όμως φαντάζομαι.
Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Το λέω προς τη μεριά του κ. Χρυσοχοΐδη, διότι μιλάει πάρα πολύ, αλλά εδώ χρειάζεται να συντονίσουμε τη δράση μας.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: