Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010


Πενταπλάσια από ό,τι πιστευόταν η διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού

Πολύ χειρότερη από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί αποδεικνύεται η διαρροή πετρελαίου από τη βυθισμένη εξέδρα άντλησης στα ανοιχτά της Λουιζιάνας, γεγονός που εντείνει τους φόβους για περιβαλλοντική καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού. Η κηλίδα αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή στο ευαίσθητο στο δέλτα του Μισισιπή.
Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι από την υποβρύχια γεώτρηση της εξέδρας, που βυθίστηκε την περασμένη Πέμπτη, διαρρέουν περίπου 1.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα, η Ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι η διαρροή από το βυθό φτάνει τα 5.000 βαρέλια.
Δηλώσεις για το θέμα έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα διαθέσει «κάθε διαθέσιμο πόρο» για τη διαχείριση της κρίσης, επισημαίνοντας όμως ότι η εταιρεία BP, η οποία μίσθωνε την πλατφόρμα, «είναι τελικά υπεύθυνη για την κάλυψη του κόστους».ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: