Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010


Χαμηλότερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και η Γουόλ Στριτ την Παρασκευή

Με απώλειες σταμάτησαν την πορεία τους οι δείκτες των ευρωπαϊκών αγορών την Παρασκευή, ενώ οι τραπεζικές μετοχές ηγήθηκαν της πτώσης. Υποχώρηση και στη Νέα Υόρκη, όπου και εκεί οι χρηματοπιστωτικές βρέθηκαν στο κόκκινο μαζί με τις εταιρείες ενέργειας.

Στην Ευρώπη, τα εταιρικά αποτελέσματα της Barclays για το πρώτο τρίμηνο φαίνεται ότι έριξαν και τις μετοχών αρκετών άλλων τραπεζικών: Credit Agricole,Credit SuisseDeutsche BankHSBC, RBS, Societe Generale, Unicredit, Lloyds, Commerzbank, Deutsche Bank.
Στο κλίμα για τις χρηματοπιστωτικές εκτιμάται ότι συνέβαλαν και οι εξελίξεις της έρευνας για την Goldman Sachs, η οποία συνεχίζεται, και μεταφέρθηκε βεβαίως και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού: Citigroup, Bank of AmericaJPMorgan,Wells Fargo έκλεισαν επίσης με υποχώρηση. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: