Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010


Τι προκάλεσε άγχος στην Ζέτα Μακρυπούλια;

Σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός περνά δύσκολα, έρχεται μια ελληνοαυστραλέζικη ταινία να προβάλει τα νησιά μας. Πρόκειται για την ταινία «King of Mykonos», η πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της οποίας έγινε (που αλλού;) στην Μύκονο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχει η Ζέτα Μακρυπούλια, που δήλωσε ότι διασκέδασε ιδιαίτερα στα γυρίσματα και αυτό φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα. «Στην αρχή είχα άγχος γιατί ήταν ξένη παραγωγή»,εκμυστηρεύεται στο Star.

Ο ελληνοαυστραλός Νικ Γιαννόπουλος ήταν εκείνος που είχε την ιδέα για μια ταινία στα κυκλαδίτικα νησιά. Το φιλμ γυρίστηκε στο νησί των ανέμων πριν από ένα χρόνο και ο προϋπολογισμός του έφτασε τα 8 εκατ. δολάρια.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από την ερχόμενη Πέμπτη, 3 Ιουνίου... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: