Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Θρίλερ με το διαζύγιο της πρώην του Αλιάγα

Γιώτα Τριγώνη - Λάζαρος Αγαδάκος… Δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.. Ένας γάμος που κράτησε σχεδόν έναν χρόνο κι ένα θυελλώδες διαζύγιο με τους δυο τους να βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα.

Ο έρωτας τους και ο γάμος τους ήταν σαν παραμύθι. Η Γιώτα Τριγώνη, μόλις είχε χωρίσει από τον Νίκο Αλιάγα, εκείνο το διάστημα συναντάει και πάλι τον μπασκετμπολίστα Λάζαρο Αγαδάκο,  ήταν φίλοι στο παρελθόν, και εκείνη η συνάντησή τους έμελλε να τους αλλάξει τη ζωή.

Μέσα σε 5 μήνες  παίρνουν την  απόφαση να  παντρευτούν στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν ελάχιστες, ήταν ένα ζευγάρι που απέφευγε τις τηλεοπτικές κάμερες. Η Γιώτα Τριγώνη που είναι οδοντίατρος, ταξίδευε συχνά στην Ελβετία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ήταν τόσο καλά μαζί που τίποτα δεν έδειχνε αυτό που θα ακολουθούσε.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: