Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σενάρια πρόωρων εκλογών μελετούν τα κόμματα

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;
Στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών μπαίνουν από σήμερα, Κυριακή, τα κόμματα, με τους μηχανισμούς στην Ιπποκράτους και τη Ρηγίλλης να μελετούν τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις εθνικές κάλπες. Από τις αναλύσεις προκύπτουν δύσκολα υλοποιήσιμα σενάρια για τα ελληνικά δεδομένα.
Οι εκλογικοί μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν πλέον επιβεβαιωμένες ενδείξεις ότι η ψήφος των Ελλήνων για την ανάδειξη περιφερειαρχών και δημάρχων θα περιέχει έντονα χαρακτηριστικά διαμαρτυρίας, η οποία εκτιμάται ότι θα εκφραστεί κυρίως εναντίον των υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος, χωρίς ωστόσο να αποφύγουν την αποδοκιμασία και υποψήφιοι των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Το ερώτημα που δεν έχει ακόμη απαντηθεί και πιθανότατα θα απαντηθεί το βράδυ της επόμενης Κυριακής από τον ίδιο τον κ. Γ.Παπανδρέου, θα είναι αν ο ίδιος θα επιμείνει στη σκέψη του για πρόωρες εκλογές ή θα εγκαταλείψει αυτό το ενδεχόμενο, ακόμη και σε περίπτωση κατά την οποία τα αποτελέσματα των εκλογών για το ΠΑΣΟΚ υπολείπονται των προσδοκιών του.   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: