Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Απεργούν οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης

Γενική απεργία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης έχουν κηρύξει σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) η ΠΟΕΠΤΥΜ, η ΠΟΣΠΕΡΤ, η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου, οι Ενώσεις Συντακτών, αλλά και τα σωματεία όλων των εργαζομένων στην ενημέρωση.


Η 24ωρη προειδοποιητική απεργία ισχύει από τις 6 π.μ της Τρίτης μέχρι τις 6 π.μ της Τετάρτης.
Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί έξω από την ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

Η απεργιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ υπογραμμίζει ότι «δεν θα ανεχθούμε μειώσεις στους μισθούς, υποβάθμιση των ΣΣΕ, απολύσεις και δυσμενείς τροποποιήσεις στις εργασιακές σχέσεις. Καλεί τις εργοδοτικές οργανώσεις να σταματήσουν αμέσως τις πρωτοβουλίες απορρύθμισης και να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις για τις ΣΣΕ όπου μπορούν να συζητηθούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα προβλήματα που η κρίση δημιουργεί στον Τύπο».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ KΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ MEDIA ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: