Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Mourinho: «Είναι πιο εύκολο να χωνέψεις μια τέτοια ήττα» (2 videos)

Παρότι ο Jose Mourinho δεν είχε χάσει ποτέ άλλοτε στην καριέρα του με διαφορά πέντε γκολ, η περηφάνια του δεν τον άφησε να παραδεχθεί ότι η βαριά ήττα της Real Madrid από την Barcelona με 5-0 ήταν ένα αποτέλεσμα που τον στενοχώρησε ιδιαίτερα.

Football : Manager Jose Mourinho of Inter duri...Image via WikipediaΗ απογοήτευση ήταν εμφανής στο πρόσωπό του, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός ισχυρίστηκε στην συνέντευξη Τύ που ότι «…άλλες είναι οι ήττες που δυσκολεύεσαι να αποδεχθείς. Όταν νιώθεις ότι δεν άξιζες να χάσεις, ότι ο διαιτητής έκρινε το αποτέλεσμα ή ότι είχες 2-3 δοκάρια και έχασες από κακοτυχία. Δεν συνέβη όμως τίποτα τέτοιο, συνεπώς είναι πολύ εύκολο να σχολιάσω το παιχνίδι αυτό και να χωνέψω την ήττα αυτή. Η μία ομάδα έπαιξε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της, η άλλη ομάδα έπαιξε πολύ άσχημα. Το τελικό σκορ, αν δηλαδή θα έμπαινε ένα γκολ παραπάνω ή παρακάτω, δεν αλλάζει τίποτα. Απλώς είναι μια επιβράβευση για την ομάδα που έπαιξε καλά και μια τιμωρία για την ομάδα που έπαιξε άσχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: