Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Προς τον ΑΝΤ1 βαδίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Προς τον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων βαδίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, που φαίνεται πως εγκαταλείπει την προσπάθεια του ALTER.

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο κανάλι του Ταύρου και η παραμονή του Χατζηνικολάου ΅εκτός αέρα΅ μια και δεν μεταδίδονται δελτία ειδήσεων, τον έκαναν να επαναθερμάνει τις σχέσεις του με το κανάλι του Αμαρουσίαου.

Παράλληλα και στο Μαρούσι τα προβλήματα πληθαίουν : Χαμός επικρατεί στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια μιας και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 Μαρία Χουκλη λείπει πάνω από μια εβδομάδα.η θέση της έχει πάρει η Γιώτα Μιχαλοπούλου

Τα  tvnea αναφέρουν ότι από Δευτέρα  η Μαρία Χουκλη θα είναι πάλι στο δελτίο, μιας και έλειπε σε άδεια. "Μην εκπλαγείτε - γράφεται - πάντως αν δείτε του χρόνου τον Νίκο Χατζινοκολαου στον ΑΝΤ1...και αυτό δεν είναι είδηση αλλά επιθυμία ανθρώπων του ΑΝΤ1... που ναι μεν στηρίζουν την Μαρία Χουκλη αλλά....." 

Δεν υπάρχουν σχόλια: