Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Άγριες συμπλοκές στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

 Άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας λίγη ώρα πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν να ανοίξουν το σύνδεσμό τους στο συγκεκριμένο σημείο. Σε σχετικά κοντινή απόσταση βρίσκεται το γνωστό «δωματιάκι» της Original. Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες οπαδοί της «Ένωσης», προκειμένου να φύγουν όλοι μαζί για το ΟΑΚΑ.

Δεν ήθελε και πολύ για να παρεκτραπούν οι οπαδοί των δύο ομάδων, με το ξύλο να πέφτει βροχή και την Αστυνομία να επεμβαίνει κάνοντας χρήση χημικών! Η ατμόσφαιρα συνέχισε να μυρίζει μπαρούτι, καθώς οι οπαδοί συγκρούστηκαν και με δυνάμεις των ΜΑΤ. Ωστόσο, πλέον έχει εκτονωθεί η ένταση.

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας παραμένει κλειστή μιας και υπάρχει αρκετός κόσμος και πούλμαν τα οποία θα μεταφέρουν κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απολογισμός των επεισοδίων είναι ένα καμένο αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: