Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τι είπαν για τα επεισόδια στην Αυστραλία


Τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας σχολιάστηκαν από τα περισσότερα ξένα ειδησεογραφικά μέσα. Το σύνολο των αυστραλιανών ΜΜΕ κάλυψε εκτενέστατα τα βίαια επεισόδια. Στα περισσότερα δημοσιεύματα και ρεπορτάζ αποτυπώνεται η συγκρατημένη αισιοδοξία των διεθνών αγορών, η οποία εκφράζεται με την άνοδο στα διεθνή χρηματιστήρια μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου από το ελληνικό κοινοβούλιο, θεωρώντας ότι αποφεύχθηκε «έστω και προσωρινά» η χρεοκοπία, καθώς «η οικονομική βοήθεια με τα βίας επαρκεί μέχρι τον Σεπτέμβρη».

Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας The Sydney Morning Ηerald «Οργή στους δρόμους καθώς η Ελλάδα ψηφίζει τα μέτρα λιτότητας» και φωτογραφικό στιγμιότυπο από κουκουλοφόρους μπροστά από τη Βουλή να εκσφενδονίζουν βόμβες μολότοφ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: