Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Live TV: Πάνω από 100 στο Σύνταγμα

Πάνω από 100 εκτιμάται ότι είναι οι τραυματίες στο Σύνταγμα, ενώ περισσότεροι από 500 διαδηλωτές αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εκτεταμένης χρήσης δακρυγόνων, η οποία έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις. Λόγω των επεισοδίων, τα ασθενοφόρα δεν μπορούσαν για πολλή ώρα να προσεγγίσουν τους τραυματίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν επίσης τραυματιστεί 26 αστυνομικοί.

Υπάρχουν καταγγελίες ότι η αστυνομία έκανε απρόκλητη χρήση χημικών εναντίον ανθρώπων που διαδήλωναν ειρηνικά, καθώς και για απρόκλητες επιθέσεις αστυνομικών σε βάρος πολιτών.

Λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, ομάδα ατόμων έσπασε το κιγκλίδωμα, που είχαν τοποθετήσει οι αστυνομικές δυνάμεις στο άγαλμα του Αγνωστου Στρατιώτη, με αποτέλεσμα να γενικευτεί η ένταση και η αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ κουκουλοφόροι έσπαγαν με λοστούς μάρμαρα από τα πεζοδρόμια και τα πετούσαν προς τους αστυνομικούς. Λόγω της κατάστασης, αποφασίστηκε η εκκένωση του ξενοδοχείου King George.

LIVE STREAMING: Γενική Απεργία ενάντια στο... by News247

Δεν υπάρχουν σχόλια: