Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Εγκλημα στη Σαλαμίνα: Στο φως νέα στοιχεία για το θρίλερ

«Μάνα, ετοίμασέ μου τη στολή. Αύριο έχω υπηρεσία»! Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 27χρονου κελευστή του Πολεμικού Ναυτικού από τη Σαλαμίνα στη μητέρα του, λίγες ώρες πριν τον βρουν άγρια δολοφονημένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που οδηγούσε, μέσα σε μία λίμνη αίματος!

Ο Γιώργος Μπάκας, ο «Γιώργαρος» για τους φίλους του, βρέθηκε νεκρός στο δάσος της Φανερωμένης, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, πυροβολημένος στον λαιμό από κοντινή απόσταση. Στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε η σορός του, στη θέση του συνοδηγού οι αστυνομικοί βρήκαν την τσάντα και προσωπικά αντικείμενα της 22χρονης φίλης του, μητέρας ενός τρίχρονου αγοριού, η οποία έκτοτε αγνοείται και μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Φίλη της οικογένειας του 27χρονου μας αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος επικοινώνησε με τη μητέρα του λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. «Της είπε ότι θα πήγαινε για καφέ με τους φίλους του. Μάλιστα, της ζήτησε να του ετοιμάσει τη στολή γιατί το πρωί είχε υπηρεσία στον Ναύσταθμο» λέει. Από τότε, σταμάτησε κάθε επικοινωνία της οικογένειας με τον 27χρονο. Η φωνή του νεαρού κελευστή, για τον οποίο μόνο καλά λόγια έχουν να πουν στο νησί, θα σιωπήσει για πάντα.

«Οσο περνούσε η ώρα, η μητέρα του άρχισε να ανησυχεί. Γύρω στις τρεις τα ξημερώματα του ξανατηλεφώνησε για να δει αν είναι καλά, όμως το κινητό του ήταν κλειστό. Το πρωί ο πατέρας του επικοινώνησε με την Αστυνομία και του είπαν ότι έχουν βρει ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει με το δικό του στην περιγραφή. Πήγε στη Φανερωμένη και με τα μάτια του είδε τον γιο του νεκρό στο πίσω κάθισμα, μες στα αίματα» λέει με σπασμένη φωνή το ίδιο άτομο.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

«Να ρωτήσετε τους δολοφόνους του παιδιού μου»! Αυτή ήταν η μοναδική φράση που κατάφερε να ψελλίσει στην «Espresso» η μητέρα του 27χρονου Γιώργου, Αννα.

Μεγάλη είναι και η αγωνία της οικογένειας της 22χρονης, για την οποία όσο περνούν οι μέρες εξανεμίζονται οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανή.

Η κυρία Αλεξάνδρα Παπασωτηρίου, το σπίτι της οποίας είναι πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας, είδε τον πατέρα της 22χρονης να ψάχνει στο δάσος την κόρη του: «Τον είδα να ψάχνει σε ένα εγκαταλειμμένο σπιτάκι. Τη φώναζε με το όνομά της. Ηταν πρωτόγνωρο αυτό που έγινε. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στο νησί. Εχουμε φοβηθεί κι εμείς, το βράδυ δεν μπορούμε να κοιμηθούμε» καταλήγει η κ. Παπασωτηρίου.

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 22χρονης μητέρας, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Αστυνομικοί και άντρες του Λιμενικού χτένισαν τη Φανερωμένη και τη θαλάσσια περιοχή γύρω από το δάσος, χωρίς να βρουν το παραμικρό στοιχείο που να τους οδηγήσει στα ίχνη της.

ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, βρέθηκαν κηλίδες αίματος και άλλα γενετικά υλικά, όπως τρίχες και δόντια, που πιθανολογείται ότι ανήκουν στην αγνοούμενη κοπέλα. Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται στο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας, καθώς υπάρχει η υπόνοια ότι η 22χρονη γνώριζε τον δράστη.

«Εκτός από αίμα, οι αστυνομικοί βρήκαν τούφες και δόντια της 22χρονης. Μάλλον η κοπέλα αντιστάθηκε και τη χτύπησαν» λέει στην «Espresso» η Χαρά Σχοινά, η οποία συνομίλησε με αστυνομικούς που ενεργούν την έρευνα. Η ίδια γνωρίζει πολλά χρόνια την οικογένεια του 27χρονου και ήταν πελάτισσα στο κομμωτήριο που διατηρεί η μητέρα του. Μάλιστα, κατασκηνώνει κάθε καλοκαίρι στο δάσος της Φανερωμένης. «Δεν ήμουν εδώ εκείνο το βράδυ, αλλά από τους υπόλοιπους κατασκηνωτές έμαθα ότι δεν ακούστηκε τίποτα. Φυσούσε και πολύ. Πάντως, είναι πολύ κρίμα! Οταν έμαθα πως πρόκειται για τον Γιώργο σοκαρίστηκα. Η οικογένειά του είναι εξαιρετική. Είναι τραγωδία αυτό που συνέβη» μας λέει.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ/ Espresso
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άφαντη η γυναίκα που είναι πίσω από την δολοφονία 27χρονου στη Σαλαμίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: