Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Κ. Ζυγούλη: Με μπικίνι στην Ελούντα, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!



Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ" έδειξε την πραγματικότητα: Πόσο όμορφη είναι η Κάτια Ζυγούλη με μπικίνι και την κοιλίτσα της να έχει φουσκώσει αρκετά, μόλις τρεις μήνες πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι τους...

Οι διακοπές στην Ελούντα αποτελούν πλέον παράδοση για το Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη. Για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι, το ζευγάρι και η κόρη του Αναστασία, βρέθηκαν σε γνωστό τουριστικό θέρετρο της Κρήτης, όπου τους κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" να απολαμβάνουν ανέμελες οικογενειακές στιγμές, λίγους μήνες πριν από τη γέννηση του γιου τους.

Η Κάτια Ζυγούλη, στον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην πισίνα του ξενοδοχείου φορώντας μπικίνι, μαζί με την τρεισήμισι ετών Αναστασία, η οποία δεν σταματούσε να παίζει και να βουτάει στο νερό, ενώ ο Σάκης Ρουβάς έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ δίπλα στις δύο γυναίκες της ζωής της.

Παράλληλα, ο 39χρονος κορυφαίος Έλληνας σταρ επιδόθηκε στα θαλάσσια σπορ, αλλά και στο γκολφ και το πινγκ πονγκ. Όταν δεν βρίσκοντας με την οικογένειά του, περνούσε χρόνο με τον φίλο του και συνεργάτη του, το συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο αλλά και τον Τζώνη Καλημέρη, οι οποίοι έκαναν επίσης διακοπές στο Porto Elounda.

Μέσα στον Αύγουστο ο Σάκης και η Κάτια αναμένεται να επισκεφθούν και τη γενέτειρά του, την Κέρκυρα, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα, προκειμένου ο Σάκης Ρουβάς να προετοιμάσει τις -ήδη talk of the town- χειμερινές εμφανίσεις του, στο ανανεωμένο "Αθηνών Αρένα" μαζί με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: