Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Επιστροφή με αποθέωση για τα «χρυσά» κορίτσια του πόλο



Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σανγκάης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε λίγο μετά τις 12:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έτυχε αποθεωτικής αποδοχής από τον κόσμο, η πλειοψηφία του οποίου ήταν συγγενείς, που βρισκόταν στο αεροδρόμιο.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο προπονητής της Γαλανόλευκης, Γιώργος Μορφέσης, ο οποίος έδειξε ξαφνιασμένος από την υποδοχή του κόσμου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτό που ζούμε δεν περιγράφεται. Είμαι υπερήφανος. Είμαι χαρούμενος που κάναμε τους Έλληνες για λίγο καιρό να σκέφτονται διαφορετικά. Αφιερώνω το μετάλλιο στην οικογένειά μου και τους φίλους, που χαίρονται για μας. Ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ».

Από την πλευρά της, η Αντιγόνη Ρουμπέση, η οποία συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης, επισήμανε: «Τώρα συνειδητοποιούμε τι κατακτήσαμε. Είναι συγκινητική η υποδοχή, τα λόγια είναι περιττά, αυτό που ζούμε είναι ανεπανάληπτο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, χωρίς τις συμπαίκτριες και τους προπονητές μου δεν θα γινόταν τίποτα. Τώρα μας μένει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος μας».

Η αρχηγός της εθνικής, Κική Λιόση, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω. Ο καθένας το βιώνει ξεχωριστά. Είναι τρομερό συναίσθημα. Θέλουμε κι άλλα μετάλλια και τρόπαια. Δεν σταματάμε. Θέλουμε και χρυσό στους Ολυμπιακούς. Ολοι οι αθλητές θέλουν κι άλλα».

Η Γιούλη Λαρά αρκέστηκε να πει πως «νομίζω ότι τα έχουμε πάρει όλα. Θα ήθελα να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ενώ «λακωνική» ήταν και η Άντι Μελιδόνη, που υπογράμμισε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ότι «δεν υπάρχουν λόγια. Είναι η κορύφωση για έναν αθλητή».

Τέλος, η Ελενα Κούβδου, η οποία αναδείχθηκε κορυφαία τερματοφύλακας στο Παγκόσμιο, δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένη και τυχερή, ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη χαρά για μας να σηκώσουμε τη χώρα μας ψηλά. Είμαστε πολύ χαρούμενες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αεροδρόμιο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, παλαίμαχες παίκτριες, όπως η Αλεξία Καμμένου και η Εύη Μωραϊτίδου, ο Βαγγέλης Πάτερος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: