Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Και μαζί και μόνοι Λάτσιος - Μπαλτζή

Προσπαθούν να θολώσουν τα νερά Γιάννης Λάτσιος και Sunny Μπαλτζή. Το νέο ζευγάρι της πόλης αυτή τη φορά εθεάθη στο παραλιακό «Romeo», μόνο που -προς έκπληξη των παρευρισκομένων- διασκέδαζε με το πρόγραμμα σε διαφορετικά τραπέζια.

Πριν από λίγες μέρες ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος με την παρέα του επέλεξε την Αγγελική Ηλιάδη και τον Χρήστο Χολίδη για να ξεδώσει.

Σε διπλανό τραπέζι καθόταν μια άλλη παρέα, στην οποία ήταν και η Sunny Μπαλτζή. Οι δυο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά, δείχνοντας ότι αγνοεί ο ένας την παρουσία του άλλου.

Αν και η Sunny εμφανίστηκε με καπέλο και σκουλαρίκι σταυρό μεγάλου μεγέθους, γεγονός που τράβηξε τα βλέμματα των θαμώνων, ο Γιάννης Λάτσιος ερωτηθείς, εξερχόμενος του μαγαζιού, επέμεινε ότι δεν την είδε.

Ωστόσο εκείνο που προκάλεσε ποικίλα ερωτήματα ήταν η χρονική στιγμή που επέλεξαν να αποχωρήσουν και οι δύο. Η Sunny έφυγε, ύστερα από γραπτό μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της, και δέκα λεπτά αργότερα την παρέα του αποχαιρέτησε και ο Γιάννης Λάτσιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που η «Espresso» αποκάλυψε το νέο καυτό ειδύλλιο της showbiz και οι δυο τους κρατούν σιγήν ιχθύος. Αρχικά η τραγουδίστρια με συμβολικές της δηλώσεις προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο.

Στη συνέχεια κυρίως ο Γιάννης Λάτσιος προτίμησε να κρατήσει κάποιες αποστάσεις. Κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται, η Sunny δεν βλέπει με καλό μάτι. Εξ ου και η επιμονή της να μην τον αφήνει λεπτό χωρίς τη διακριτική παρουσία της. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η τραγουδίστρια τελευταία συχνάζει σε μέρη που επιλέγει ο Γιάννης Λάτσιος.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: