Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 44χρονης από το σύζυγό της

Με έναν κάβουρα, το γνωστό βαρύ υδραυλικό εργαλείο, 50χρονος Αλβανός εργάτης σκότωσε με ιδιαίτερη αγριότητα χθες το πρωί τη 44χρονη σύζυγό του, βάζοντας τέλος σε είκοσι χρόνια προβληματικής συμβίωσης. Το έγκλημα διαπράχθηκε λίγη ώρα μετά την επιστροφή της συγκεκριμένης οικογένειας των οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία, όπου απουσίαζε για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το χρονικό του συμβάντος
Γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του δράστη πήγαν σε σούπερ-μάρκετ που διατηρεί στο κέντρο της Γρα Λυγιάς Ιεράπετρας, για ψώνια. Τα δύο κορίτσια εφηβικής ηλικίας, επιστρέφοντας στο σπίτι τους, απέναντι από το κατάστημα τροφίμων είδαν τον πατέρα τους σε κατάσταση αμόκ να χτυπά τη μητέρα τους στο κεφάλι με το βαρύ υδραυλικό εργαλείο, και έβαλαν τις φωνές.

Μπροστά στις κόρες του
«Ο δράστης προς στιγμής άφησε τη σύζυγό του, που βρισκόταν ημιθανής σε μια λίμνη αίματος, και κινήθηκε απειλητικά προς τα δύο του κορίτσια. Εκείνα κλείστηκαν στο παιδικό δωμάτιο για να γλιτώσουν και, όταν εκείνος κατέβηκε στο δρόμο, από τον όροφο που βρίσκεται η κουζίνα του σπιτιού, μέσα στην οποία διέπραξε το έγκλημα, τα κορίτσια έτρεξαν στο κατάστημά μου και μου ζήτησαν να καλέσω την Αστυνομία και το ασθενοφόρο, γιατί ο μπαμπάς τους είχε χτυπήσει σοβαρά τη μαμά τους» είπε στη "Ν.Κ." ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ.

Το μικρότερο παιδί του ζευγαριού, ένα εννιάχρονο αγοράκι, έπαιζε πιο κάτω στην παραλία της Γρα Λυγιάς και δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο του εγκλήματος έφτασε ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου κ. Φανούρης Μανιαδάκης, ο διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας κ. Κώστας Περράκης, άνδρες της Ασφάλειας και της Σήμανσης, ενώ ο δράστης παραδόθηκε αμέσως χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Τα παιδιά του απομακρύνθηκαν από το σημείο του δράματος από τους συγγενείς τους.

Φωνές
Μια γυναίκα που διατηρεί μίνι-μάρκετ δίπλα στο σπίτι που ενοικίαζαν οι εν λόγω οικονομικοί μετανάστες, κατάλαβε τι είχε συμβεί, όταν είδε το δράστη στην πόρτα του μαγαζιού της με τα αίματα στα ρούχα του. «Πετάχτηκα έξω, ακούγοντας δύο γειτόνισσές μου να ζητούν από κάποιον να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, όταν είδα το δράστη με τα αίματα στα ρούχα να ρωτά εάν ζει ή αν πέθανε η γυναίκα του.

Το περιστατικό αυτό μας έχει συγκλονίσει όλους. Κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άνθρωπος αυτός θα έφτανε στο έγκλημα», είπε στη "Ν.Κ." η κ. Ελένη Χαμηλάκη.
Λίγο μετά το μεσημέρι, , ο αστυνομικός διευθυντής Λασιθίου κ. Μανόλης Χρονάκης δήλωσε στην εφημερίδα Νέα Κρήτη ότι «ο δράστης συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Υποστήριξε ότι χτύπησε θανάσιμα τη σύζυγό του μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί της για προσωπικές διαφορές. Εμείς συνεχίζουμε την προανάκριση».

Στη Γρα Λυγιά περίμεναν χθες τους ιατροδικαστές για να συντάξουν την ιατροδικαστική έκθεση που απαιτείται, ενώ όσοι γνώριζαν το δράστη μιλούν για έναν εργατικό, αλλά οξύθυμο άνθρωπο, που δε «σήκωνε μύγα στο σπαθί του».

Ο δράστης:
«Έκανα αυτό που ήθελα»

«Την ώρα που τον έπαιρναν οι αστυνομικοί του είπα ότι κατέστρεψε την οικογένειά του», δήλωσε στην εφημερίδα ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ. Μου απάντησε ότι έκανε αυτό που ήθελε να κάνει και ότι η γυναίκα του είκοσι ολόκληρα χρόνια δεν τον άφηνε να καταπιεί το ψωμί που έβαζε στο στόμα του. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ από την απάντησή του, γιατί γνωρίζω πολλά χρόνια την οικογένειά του και του έριξα δύο γροθιές», πρόσθεσε ο κ. Καστρινάκης.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: