Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Νότης Μαυρουδής, μια συναυλία με φόντο τη θάλασσα και προβολέα το φεγγάρι, στην Αφησσο

Tην ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 στο Marabu, παραλία Αμποβού, Άφησσος – Πήλιο, ο Νότης Μαυρουδής και η Αναστασία Μουτσάτσου κάτω από τη λάμψη της πανσελήνου σε μια μοναδική μουσική συνάντηση

Οι δύο καλλιτέχνες, με την γνωστή τους ευαισθησία και την εξαιρετική τους ερμηνεία προτείνουν στους φίλους του τραγουδιού μια μουσική περιπλάνηση στα πιο όμορφα τοπία της μουσικής δημιουργίας, αλλά και στα δικά τους ξεχωριστά κομμάτια. Από την περίοδο του Νέου Κύματος, στην έντεχνη μπαλάντα και από εκεί στη γοητευτική ατμόσφαιρα σύγχρονων τραγουδιών που σημάδεψαν το κοινό συναίσθημα.

Τραγούδια του Νότη Μαυρουδή, τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Αναστασίας Μουτσάτσου, τραγούδια κορυφαίων συνθετών, μουσικές του κόσμου, υπέροχα κιθαριστικά ντουέτα με τον κιθαριστή Γιώργο Τοσικιάν, αλλά και απρόσμενες διασκευές, συνθέτουν ένα μοναδικό ηχητικό πανόραμα…

Το «Marabu» υποδέχεται τον Νότη Μαυρουδή και την Αναστασία Μουτσάτσου, την Παρασκευή 12 Αυγούστου και σας περιμένει, στην παραλία του Αμποβού, στην Άφησσο (Πήλιο)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 24230-33402

Δεν υπάρχουν σχόλια: