Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

«Πρόκληση η επιστολή Αμβρόσιου στον Ντερτιλή»


Την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Πεταλωτή προκάλεσε η επιστολή του μητροπολίτη Αμβρόσιου, με την οποία ζητά άδεια να επισκεφθεί τον πραξικοπηματία Νικ. Ντερτιλή στον Κορυδαλλό, στην οποία περιλαμβάνονται και χαρακτηρισμοί ότι είναι «πολιτικός κρατούμενος», ότι είναι «πρότυπο ζωής», ότι είναι «γενναίος Έλληνας αδερφός» και άλλα ανάλογα.

Ο Γ. Πεταλωτής, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ανέφερε ότι υπάρχουν δυο επιστολές του μητροπολίτη, όπου αναφέρονται οι σχετικοί χαρακτηρισμοί και σημείωσε ότι, αν και είναι δικαίωμα κάθε ιεράρχη να επισκέπτεται έναν κρατούμενο, «πραγματικά είναι πρόκληση να απευθύνεται ένα έγγραφο από έναν ιεράρχη προς έναν υπουργό της ελληνικής δημοκρατίας, αυτής της ελληνικής δημοκρατίας, η οποία έχει υποφέρει επί 7-8 χρόνια από τη χούντα και από όλες τις συνέπειες της δικτατορίας, να απευθύνεται για έναν πρωταίτιο της Χούντας, τον κύριο Ντερτιλή, με χαρακτηρισμούς όπως αυτούς που είπατε και περισσότερους. Νομίζω ότι είναι πραγματικά απίστευτο, τουλάχιστον, και είναι και προσβλητικό για τον αναγνώστη Υπουργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: