Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Καταγγελία από την καφετέρια Σαμπάχ της Αρτέμιδας

Ονομάζομαι Μπάτρης Αριστείδης και είμαι συνιδιοκτήτης καφετέριας με την ονομασία Σαμπάχ, που βρισκεται στο κέντρο της Αρτέμιδας, στην οδό Τριαίνης 2, τηλ. 2294083207, έναντι ΚΕΠ.

Γράφω αυτή την μικρή έκθεση για να προβάλω δημοσίως τα αίσχη και τις δολιοπλοκές που συμβαίνουν σε πολίτες που προσπαθούν να εργαστούν νομίμως, αυτό το δύσκολο καιρό και να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και αξιόλογο στην περιοχή.

Μιλώ για το συγκεκριμένο καφέ, που υφίσταται ως χώρος, με τη σημερινή του μορφή,  εδώ και 2 μήνες, με νόμιμη άδεια λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ένας χώρος που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει και κάτι διαφορετικό στη τοπική κοινωνία, είτε μέσα από την επιλογή της έντεχνης κλασικής και κινηματογραφικής μουσικής (Χατζηδάκι, Αλκίνοο, Μούτση κ.α.), είτε οργανώνωντας τουρνουά σκάκι, scrabble, σταυρολεξομαχιών και άλλες δραστηριότητες γαι όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: