Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Λίτσα Πατέρα: Η άγνοιά της για το πρωινό του ΑΝΤ1


Άγνοια δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντος της Λίτσας Πατέρα στην «Πρωινή Μελέτη» για τις πληροφορίες που θέλουν τη γνωστή αστρολόγο να έχει ξεχωριστή ενότητα στο πρωινό του ΑΝΤ1.

«Εγώ το πιστεύω πραγματικά, γιατί την έχω ζήσει την Λίτσα Πατέρα και να σου πω ότι εμφανιζόταν στην εκπομπή όταν την καλούσε ο υπεύθυνος της παραγωγής, γιατί έχει και τα δικά της, έχει το περιοδικό, το γραφείο της...» είπε η Ελεονώρα Μελέτη, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε συνεργάτιδα της εκπομπής.

«Δεν έχει δει καν το δελτίο Τύπου που λέει ότι θα είναι αυτόνομη η ενότητά της κι αυτό γιατί δεν είχε ασχοληθεί καθόλου μέχρι σήμερα. Ήξερε από την αρχή ότι θα είναι στην εκπομπή, απλώς περίμενε να επιλυθούν πρώτα τα άλλα θέματα που εκκρεμούσαν με τους παρουσιαστές και μετά το δικό της θέμα» αποκάλυψε η πηγή στην εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: