Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Σία Κοσιώνη: Οι λόγοι που έφυγε από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ



Από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση ότι η Σία Κοσιώνη σταμάτησε να κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και μάλιστα πως την έφεραν προ τετελεσμένων γεγονότων αφού απλώς της το ανακοίνωσαν. Που ξεκινάει η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα;

Η είδηση είναι γεγονός. Η Σία Κοσιώνη, πράγματι σταμάτησε να κάνει τη συγκεκριμένη ραδιοφωνική εκπομπή στο ΣΚΑΙ. Όμως, οι σχέσεις της με το σταθμό παραμένουν άψογες και ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τους ιθύνοντες.

Οι λόγοι που οδήγησαν στο τέλος της εκπομπής σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η πίεση, η κούραση, τα διαφορετικά ωράρια και η απόφαση του σταθμού να βάλει μια άλλου είδους εκπομπή εκείνη την ώρα.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη, παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το οποίο ξεκινάει στις 21:00 το βράδυ ενώ η ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε ήταν το πρωί. Συνεπώς, η παρουσιάστρια έπρεπε να βρίσκεται στο κανάλι του Φαλήρου πάρα πολλές ώρες και χωρίς να μπορεί να ξεκουραστεί καθόλου ή να διεκπεραιώνει άλλες τις υποχρεώσεις.

Έτσι, αποφάσισαν να σταματήσουν τη συγκεκριμένη ώρα και να ψάξουν να βρουν μια άλλη φόρμουλα και ένα άλλο concept εκπομπής.

Να σημειώσουμε εδώ πως την ώρα της Σίας Κοσιώνη ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι, Νίκος Ανδρίτσας και Νίκος Υποφαντής με την ειδησιογραφική εκπομπή στο «Στόμα του λύκου».

gossip-tv.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: