Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Με επταήμερες εκδηλώσεις στον πεζόδρομο της Τοσίτσα οι αρχαιολόγοι κατά των εμπόρων ναρκωτικών

Με τίτλο «7 ημέρες ζωής στην Τοσίτσα» ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων και ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του ΥΠΠΟΤ (Αττικής-Στερεάς & Νήσων) διοργανώνουν επταήμερες εκδηλώσεις στον πεζόδρομο της Τοσίτσα, σε μια προσπάθεια να φύγουν από την περιοχή οι έμποροι ναρκωτικών.

Κάθε μέρα από τις 10.00 το πρωί έως τις 8.00 το απόγευμα θα λειτουργούν καφενείο, ενημερωτικό υλικό από δομές απεξάρτησης για τα ναρκωτικά, έκθεση φωτογραφίας, εκθέσεις έργων τέχνης.
Καθημερινά θα υπάρχουν δωρεάν ξεναγήσεις στις συλλογές του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου από τις διαπιστευμένες ξεναγούς του Μουσείου. Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο λειτουργεί επίσης η μικρή περιοδική έκθεση «Μεταβατικές περίοδοι στην ιστορία και αρχαιολογία» (πληροφορίες για συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα τηλ. 210- 8217724, 210-821771)
Συμμετέχουν επίσης με δικές τους δράσεις φοιτητές και μεταπτυχιακοί της αρχιτεκτονικής, πρωτοβουλίες κατοίκων από τα Εξάρχεια, συλλογικές κουζίνες, ενώ θα εκτίθενται έργα της Ιφιλένεια Ζαχαριάδου (έκθεση γλυπτών).
Στη διοργάνωση συμμετέχουν επίσης ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Αθηναίων, το Εθνικό Θέατρο, η Εθνική Λυρική Σκηνή και η Αρχιτεκτονική Σχολή ΕΜΠ.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: