Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Στικούδη: H αινιγματική απάντηση για το «Just the two of Us»

Για τον ρόλο που θα έχει στο «Just the two of Us ΙΙ», αλλά και τις φήμες που είχαν ακουστεί πως θα πάρει τη θέση της Δούκισσας Νομικού στα backstage, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Κατερίνα Στικούδη.

«Δεν ίσχυε ποτέ αυτή η πρόταση, δεν έγινε ποτέ κάποια πρόταση», διευκρίνισε η πρώην Μις Ελλάς για τον ρόλο της Δούκισσας Νομικού, αλλά τόνισε με υπονοούμενο: «Θα με δουν, θα με δουν, να κάνουν υπομονή. Θα με δουν εκεί που πρέπει να με δουν, εκεί που νιώθω εγώ πλέον ότι έχω συγκεντρωθεί κι αφοσιώνομαι».

Παράλληλα, τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει καθημερινή πρωινή εκπομπή: «Νομίζω ότι είναι το μόνο που δεν θα μου πήγαινε, το έχω κάνει αυτό και νιώθω ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω ένα τέτοιο βήμα», ενώ παρόμοια απάντηση έδωσε και για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε μια μεγάλη αθηναϊκή πίστα, τώρα που γύρισε και το video clip του νέου της τραγουδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: