Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

“Ο κόσμος γέρνει Γκρεμίζεται…” William Shakespeare Hamlet

Με μια νέα επεξεργασία ειδικά για τη σκηνή του Θεάτρου Badminton στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 & 2 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των παραστάσεων του ΑΜΛΕΤ της επιτυχημένης παραγωγής της 5ης ΕΠΟΧΗΣ και της αρτivities Ο ΑΜΛΕΤ θεωρήθηκε ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του καλοκαιριού και ένα εγχείρημα που παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής συνάντησε την αγάπη και την αποδοχή των θεατών σε όλη την Ελλάδα. Τον ΑΜΛΕΤ παρακολούθησαν περισσότεροι από 50.000 θεατές.
Πρόκειται για το κορυφαίο έργο του Shakespeare και ένα από τα σημαντικότερα θεατρικά κείμενα του παγκόσμιου δραματολογίου. Η παράσταση ειδικά προσαρμοσμένη στη σκηνή του θεάτρου Badminton επιχειρεί μια σύγχρονη ανάγνωση, μεταφέροντας το έργο ως πολιτικό θρίλερ κάθε εποχής.
Η σκηνοθεσία είναι του Θέμη Μουμουλίδη, ενώ τον ρόλο του Άμλετ ερμηνεύει ο Αιμίλιος Χειλάκης.
O AΜΛΕΤ είναι ένα διαχρονικό πολιτικό κείμενο και ταυτόχρονα ένας ύμνος στην ανθρώπινη σκέψη. Ένα αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
Διαπλοκές σκάνδαλα, δολοφονίες, η αναζήτηση κάθε ηδονής. Η αναζήτηση με κάθε τρόπο της εξουσίας. Εδώ δεν υπάρχουν «καλοί» και «κακοί». Υπάρχουν μόνο πρόσωπα και προσωπεία που δρουν είτε οργανώνοντας, είτε υπηρετώντας σχέδια εξουσίας. Μοναδικός ήρωας λαϊκής καταγωγής ένας νεκροθάφτης!
Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τα πρόσωπα αλλάζουν. Ο σύγχρονος κόσμος κατάγεται από ένα μακρινό μεσαίωνα και συχνά επιστρέφει σ’ αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: