Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η κρίση αυξάνει τον αριθμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων

Η οικονομική κρίση αυξάνει τον αριθμό των ... ανασφάλιστων αυτοκινίήτων! Στη διάρκεια του 2011 υπολογίζεται ότι τουλάχιστον το 15% του στόλου των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους - συνυπολογιζομένων και των δημοσίων οχημάτων - είναι πλέον ανασφάλιστα και δεν αποκλείεται τον επόμενο χρόνο, το 2012 που αναμένεται επιδείνωση των εισοδημάτων ασφαλισμένων, το ποσοτό αυτό θα αυξηθεί.

Σ΄αυτό το πλαίσιο η Interamerican προχώρησε στην παροχή φθηνότερων τιμολογίων ασφαλιστικής κάλυψης των αυτοκινήτων δημιοιυργώντας σύστημα απευθείας πωλήσεων, χωρίς την μεσολάβηση ασφαλιστικών πρακτόρων.

Και μάλιστα ήδη το 35%- 40% των ασφαλίσμέων οχημάτων στην Interamerican προέρχεται από το σύστηματων απευθείας πωλήσεων. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γ. Κώτσαλος ερωτηθείς σχετικά είπε πως η συγκεκριμένη «αγορά χωρά και άλλους» και πρόσθεσε ότι «οι περισσότερες εταιρείες που θέλουν να επιβιώσουν θα μπουν στον χώρο των απευθείας πωλήσεων, όπου φυσικά θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και στο επίπεδο των τιμών».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: