Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Θέλει... χάος ο πατέρας Σιμοντσέλι!

Ο πατέρας του Μάρκο Σιμοντσέλι, Πάολο, θέλει στο επερχόμενο γκραν πρι της Βαλένθια όλες οι μοτοσικλέτες και των τριών κατηγοριών να προκαλέσουν... χάος στη μνήμη του γιου του.


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσικλέτας ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο με το γκραν πρι της Βαλένθια. Ωστόσο, θα είναι το επόμενο από αυτό που σκοτώθηκε ο Μάρκο Σιμοντσέλι και οι αναβάτες θα τιμήσουν τη μνήμη του.

Έτσι, ο πατέρας του Ιταλού θα ήθελε να το πράξουν με έναν ξεχωριστό τρόπο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του, αφού ζήτησε αντί για σιγή ενός λεπτού, να μαρσάρουν όλοι οι αναβάτες!

«Την επόμενη Κυριακή, κατά τη διάρκεια του γκραν πρι της Βαλένθια, αντί για ένα λεπτό σιγής στη μνήμη του Μάρκο, θα προτιμούσα ένα λεπτό στο οποίο θα επικρατήσει χάος με όλες τις μοτοσικλέτες του Moto GP, του Moto 2 και των 125cc να μαρσάρουν ταυτόχρονα», ανέφερε ο Πάολο Σιμοντσέλι, για να προσθέσει πως όλη αυτή η αγάπη προς το πρόσωπο του γιου του προκύπτει από το χαμόγελό του.

«Άνθρωποι ήρθαν απ' όλη την Ιταλία, αλλά και από το εξωτερικό να πουν αντίο στον Μάρκο. Μερικές φορές νομίζω ότι ο Μάρκο ήταν ένας άγγελος, όλη αυτή η αγάπη με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα και αυτό βοηθά όλους μας. Νομίζω ότι όλη αυτή η αγάπη προκύπτει από το χαμόγελό του», πρόσθεσε.

www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: