Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Η κηδεία του Νίκου Γιγουρτάκη


Με δάκρυα στα μάτια και ανοιχτόχρωμα ρούχα όπως ήταν και η επιθυμία της οικογένειας αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγενείς τον 30χρονο επιχειρηματία Νίκο Γιγουρτάκη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 30 ετών. Οι άνθρωποι που τον αγάπησαν, οι φίλοι του, οι συγγενείς του ήταν εκεί στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, την ώρα του αποχωρισμού.

Συντετριμμένοι οι γονείς και ο αδελφός του επιχειρηματίας έφτασαν αγκαλιασμένοι στο κοιμητήριο...Τραγική φιγούρα η σύντροφος της ζωής του Χριστίνα Κολέτσα, η οποία ήταν έτοιμη να καταρρεύσει την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά του ιερού ναού. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ένας νέος άντρας, γεμάτος ενέργεια και πάθος, έφυγε τόσο απρόσμενα.

Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο ήταν εκεί...να πουν το τελευταίο αντίο στο Νίκο. Οι καρδιές όλων ράγισαν στη σπαρακτική κραυγή της μάνας που έχασε το παλικάρι της!

Άνθρωποι της σοου μπιζ που μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με το νεαρό επιχειρηματία ήταν εκεί...Ανάμεσά τους η Αγγελική Ηλιάδη, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Όλγα Φαρμάκη, η Έλενα Γκρέκου, η Χριστίνα Παππά, η Τζο Τόγκου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Χάρης Σιανίδης, η Μαριάντα Πιερίδη...

Κορίτσια από το χώρο του μόντελινγκ που τον γνώριζαν και φίλοι του Νίκου έδειχναν σαστισμένοι, μην μπορώντας να συλλάβουν πως αγαπημένος τους άνοιξε τόσο άξαφνα τα φτερά του για το σύμπαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: