Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Εύα Λάσκαρη: H πιο SEXY μαθήτρια του.. Μαλέλη !

Μετά τα μαθήματα στη σχολή υποκριτικής της Μίμης Ντενίση, η Εύα Λάσκαρη έβαλε πλώρη και για τη δημοσιογραφία. Το μοντέλο και ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό ξεσηκώνει με τις μουσικές επιλογές του τους θαμώνες του «Romeo», φαίνεται ότι έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τον Τύπο αλλά και τη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Λάσκαρη αναζητώντας τον τρόπο να εμπλουτίσει τα εφόδια που θα τη βοηθήσουν στην επαγγελματική σταδιοδρομία της, αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να γραφτεί στη σχολή δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη.

Το κορίτσι, για χάρη του οποίου ανεβάζει... πυρετό ο ανδρικός πληθυσμός στο νυχτερινό κέντρο όπου εργάζεται, φαίνεται ότι δεν αρκείται στα κεκτημένα ούτε επαναπαύεται με όσα έχει μάθει μέχρι σήμερα. Ετσι πήρε την απόφαση να γίνει και πάλι μαθήτρια και να καθίσει ξανά στα θρανία.

Βέβαια, αυτήν τη φορά θα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, γιατί στην ιδιωτική σχολή όπου γράφτηκε εκτός από μαθήματα δημοσιογραφίας θα παρακολουθήσει και μαθήματα παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών ώστε, όταν της δοθεί η ευκαιρία, να ανοίξει και άλλες επαγγελματικές πόρτες.

Αλλωστε, τα προσόντα τα έχει το κορίτσι. Και από κορμί έχει πάρει άριστα με τις τέλειες αναλογίες της αλλά και το «παιχνίδι» με τον φωτογραφικό φακό και την τηλεοπτική κάμερα το κατέχει. Τώρα, λοιπόν, θα αποκτήσει και τον «αέρα» που χρειάζεται για να έχει όλο το απαραίτητο πακέτο, ώστε να γίνει στο μέλλον μια άψογη TV persona.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ/ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια: