Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via WikipediaΤο πιο  κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού στη  φάση των ομίλων του Champions League είναι  μόνο στο MEGA. Mετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κυνηγάει την πρόκριση στην επόμενη φάση, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στη Γερμανία, με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ. 
  • Στις 21:45, ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε απευθείας μετάδοση από τη  Γερμανία. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
  • Στις 00:15, ΑΠΟΕΛ - ΠΟΡΤΟ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Από τις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με αναλυτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και των παικτών του, αλλά και το άλλο ματς του ομίλου ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΡΣΕΪΓ. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, είναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Αλέξης Αλεξανδρής και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος.
Tην Τρίτη 1 Νοεμβρίου, η μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ, για την 4η αγωνιστική του Champions League είναι μόνο στο MEGA. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: