Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Οι Νύχτες Εναλλάξ συνεχίζονται κάθε Πέμπτη στο Socialista

Κάθε Πέμπτη ένα νέο group ανεβαίνει στην σκηνή του Socialista και δημιουργεί το δικό του Hype παρουσιάζοντας διαφορετικά προγράμματα κάθε φορά που αξίζει να δεις και να απολαύσεις.

Πέμπτη 03/11/11 @ Socialista  VERTIGO
Το γκρουπ που απογείωσε το κοινό του Sosialista μετά την πρώτη του επιτυχημένη εμφάνιση επιστρέφει για ακόμα ένα live party που δεν έχετε ξαναζήσει!
Ένα show γεμάτο ενέργεια και up tempo μουσικές επιλογές που σε προκαλούν να χορέψεις ξέφρενα. Οι φωνές τους, η διάθεση τους, το παίξιμο τους, η ενέργεια τους, η επαφή με τον κόσμο είναι τα δυνατά τους χαρτιά. Έχουν ένα μοναδικό τρόπο να περάσετε καλά.
Ξεχάστε ότι ξέρατε για τα live. Οι Vertigo παντρεύουν την τρέλα τους και τον ερωτισμό τους με τραγούδια που κανείς άλλος δεν θα τολμούσε να συνδυάσει. Χωρίς ταμπού και με απαράμιλλη επικοινωνία με το κοινό, οι Vertigo βάζουν την δικιά τους σφραγίδα.
Θυμηθείτε τους!

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: