Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακιστέος, ο πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι, Σταύρος Λάμπρου, για τους πυροβολισμούς στο Παγκράτι




Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υπαλλήλου νυχτερινού κέντρου.


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 20ή τακτική ανακρίτρια ο πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι, Σταύρος Λάμπρου, ηλικίας 23 ετών, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υπαλλήλου νυχτερινού κέντρου στο Παγκράτι, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 13 Οκτωβρίου.

Ο νεαρός που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον υπάλληλο 24 ετών στον θώρακα κατά τη διάρκεια συμπλοκής, πιθανότατα σύμφωνα με την αστυνομία μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, υποστήριξε στην απολογία του ότι βρισκόταν σε άμυνα. Όπως φέρεται να ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, ο ίδιος και η παρέα του δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από 7-10 «μπράβους» του κλαμπ και ότι ενώ δεχόταν χτυπήματα είδε ένα όπλο στο έδαφος, το οποίο άρπαξε και πυροβόλησε δύο φορές χωρίς να σημαδεύει κανέναν.

Σύμφωνα με την εκδοχή που εξέφρασε ο κατηγορούμενος, αντέδρασε όπως αντέδρασε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του. Φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε καν ότι χτύπησε άνθρωπο με το όπλο, καθώς δεν ήξερε ότι ήταν αληθινό και έτσι αμέσως μετά έφυγε τρέχοντας από το σημείο για να αποφύγει τους «μπράβους».

Σε βάρος του κατηγορούμενου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτελέστηκε την περασμένη Πέμπτη οπότε ο ίδιος είχε παρουσιαστεί στην αστυνομία.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: